top of page
Header Home

GOEDKOOP LADDERLIFT HUREN

Snel en goedkoop een ladderlift huren doet u bij All Up. Reken op een vakkundige service, voordelige tarieven en een snelle huuroplossing.

ALL UP ANTWERPEN, VOLLEDIGE LIFTSERVICE MET VERHUISLIFT & LADDERLIFT

Op zoek naar een verhuislift? U kunt bij All Up te Kontich, Antwerpen ladderliften huren tot en met de 10e verdieping (max 30m) aan zeer scherpe prijzen beginnend vanaf 70,- euro incl btw / per uur. Onze ladderliften worden bediend door vakbekwame operatoren. Wenst u de beste service voor uw verhuizing (ladderlift), dan bent u op het juiste adres, heeft u haast bel ons meteen op +32 478 58 45 81, stuur een email naar info@ladderlift-allup.be of vul het offerteformulier in en wij helpen u graag verder. Meubelzaken, keuken- en badkamerfirma’s doen reeds jaren dagelijks beroep op onze meubelliften. 

Aarzel niet en bekijk onze unieke prijsformules. Een ladderlift huren? Vertrouw op de liftservice van All Up te Kontich, Antwerpen!

Ladderlift van Verhuisfirma All Up
Logo Wit

SNEL, STIPT EN BETROUWBAAR

Betrouwbare vakmannen, altijd snel en stipt op de afspraak.

Logo Wit

HANDIG EN MAKKELIJK

Parkeerborden nodig? Vertrouw op ons voor de plaatsing!

Logo Wit

GOEDE SERVICE EN GOEDKOOP

Huur snel en goedkoop een ladderlift. Scherpe tarieven, door de week én in het weekend. 

Logo Wit

6/7 SERVICE EN ALTIJD BESCHIKBAAR

Vertrouw op ons, elke dag van de week. Ook op zaterdag zonder enige meerprijs of toeslag.

Ladderlift van Verhuisfirma All Up

ALLE SOORTEN LADDERLIFTEN & VERHUISLIFTEN

 • Liftwagens
  Deze liftwagen kan reeds gehuurd worden met 1 persoon en kan gerief opsteken tot de 10 de verdieping(30 meter) met een maximale draaglast van 400 kg. Het is een combinatie van kwaliteit en flexibiliteit.
 • Treklift
  Bij liftwerken op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals een smalle doorgang of lage doorgang onder appartementsgebouw, tuinpad, … wordt deze lift gebruikt. Met deze lift kunnen we tot de 4 de verdieping werken.
 • Monteerbare lift
  Deze lift wordt gebruikt, wanneer de liftwagens of treklift niet kunnen gebruikt worden. Bijvoorbeeld in tuinen, zeer smalle doorgang, … Deze Gedalift kan gebruikt worden tot de 3 de verdieping (15 METER).
 • IN WELKE REGIO PLAATSEN JULLIE LADDERLIFTEN?
  We komen in heel België zowel de kust, als de Ardennen als iedere andere provincie. Maar de meeste verhuizingen gebeuren in een straal van 30km rond Antwerpen stad.
 • REGELEN JULLIE OOK DE PARKEERBORDEN?
  Ja dat is mogelijk, binnen provincie Antwerpen komt dit op 80,- euro/adres. Buiten Antwerpen kan dit ook. Onze prijzen variëren per provincie.
 • WANNEER EEN LADDERLIFT VASTLEGGEN?
  Indien een bepaalde dag maar op een uur bepaald door ons, tot 3 dagen op voorhand. Indien een bepaalde dag en ook op een uur bepaald, +- 1week op voorhand. Last minute een verhuislift nodig? Wij werken met meerdere liften en operatoren elke dag dus bel en vraag ons!
 • WIE BEDIENT DE LADDERLIFT?
  All up liftservice komt altijd met de ladderlift ter plaatse met 1 verhuizer/operator om de ladderlift te stellen, te bedienen en om mee te helpen dragen met uw spullen beneden aan de bediening.
 • HOE HOOG KAN DE LADDERLIFT?
  Onze verhuisliften kunnen maximum tot 9ste verdieping, met enkele uitzonderingen van gebouwen tot 10de verdieping. Na 30 meter gaan wij zelf in onderaanneming.
 • PLAATS VAN DE LADDERLIFT
  Loodrecht onder het venster waar het verhuisgerief door moet.
 • IS DE PRIJS VAN EEN LIFTSERVICE HETZELFDE BINNEN ALS BUITEN STAD ANTWERPEN?
  Neen, de eerste 20 km is gratis. Daarna worden er extra rij-kosten aangerekend. Vraag de totale kostprijs zeker aan op voorhand!
 • KAN JE MEERDERE VERHUIZERS INHUREN VOOR EEN LADDERLIFTSERVICE?
  Ja dit is perfect mogelijk voor een kleine meerprijs. Mail of bel ons!

Wij beschikken hiervoor over verschillende verhuisliften

Al onze liften worden steeds door een opgeleide operator bediend. Onze liften worden om de 3 maanden wettelijk gekeurd door OCB.

All-upladderliftservice_15.jpg

VERHUIZEN IN ANTWERPEN OP DE GEMAKKELIJKSTE MANIER

bottom of page